‘Samen fietsen’, veel leuker dan alleen!

Afgelopen mei heeft een enthousiaste groep mensen onder leiding van de buurtsportcoaches van Mens en Welzijn Voorst en SV Voorwaarts Twello en fietsliefhebber Ton Huisman een viertal prachtige routes gefietst. Wegens de grote belangstelling heeft een deel van de groep de afgelopen weken doorgefietst!

Een aantal van hen wil ook graag de komende zomermaanden blijven fietsen, gezellig, samen met andere fietsliefhebbers. Vanaf 20 juli verzamelen zij zich elke woensdagochtend vanaf 09.00 uur op het Kulturhus, Jachtlustplein 11 in Twello. Er wordt eerst koffie en/of thee gedronken en vanaf 09.30 uur vertrekken zij om een prachtige route van 20 á 30 km in de omgeving van Twello te fietsen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om aan te sluiten! Voor vragen over het ‘Samen Fietsen’ kunt u contact opnemen met Gerran Protzman, Buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst:

Telefoonnummer: (0571-) 277 941
E-mail: g.protzman@mensenwelzijn.nl

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Volg mij

Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst

De Buurtsportcoach in dienst van Stichting Mens en Welzijn Voorst richt zich op de doelgroep ouderen en vervult de functie van sociaal makelaar die sport en bewegen inzet bij het creëren van leefbare wijken en buurten.
Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst
Volg mij

Latest posts by Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst (see all)