Programma Nationale Sportweek SV Voorwaarts

Aankomende week vindt de Nationale Sportweek plaats. Tijdens deze week worden er landelijk verschillende sporten gepromoot. Ook binnen SV Voorwaarts worden er verschillende sporten en clinics gegeven door de buurtsportcoach tijdens deze week.

Voortgezet onderwijs
Binnen SV Voorwaarts is ervoor gekozen om aankomende week verschillende clinics aan te bieden aan zowel het basis,- als voortgezet onderwijs. Zo komen aankomende week verschillende klassen/leerlingen van het AOC en het Veluws College naar ons sportpark voor een sportclinic.

Basisonderwijs
Naast de activiteiten op ons eigen sportpark gaan wij ook naar de scholen toe. Op bassischool De Kleine Wereld zullen clinics gegeven gaan worden in verschillende groepen waarbij de kinderen uit de groepen 1, 2 en 4 een sportclinic volgen.

Vluchtelingen
Ook wordt er aankomende week in het kader van de Nationale Sportweek een sportles aangeboden aan een groep kindervluchtelingen. De groep kinderen zullen een leuke sportles volgen waarbij ze tevens kennis maken met één of meerdere sporten van SV Voorwaarts.

Outdoor Gym
Tijdens de Nationale Sportweek zijn er ook een aantal open lessen binnen SV Voorwaarts waarbij er woensdag de mogelijkheid is kennis te maken met Outdoor Gym. Outdoor Gym is vergelijkbaar met buiten fitness waarbij deelnemers aan hun conditie werken. Woensdag bieden SV Voorwaarts en Flexsport de mogelijkheid om in de ochtend en avond gratis kennis te maken met deze leuke sport.

Voetbalinstuif
Aankomende week zullen de jeugdtrainingen woensdag en donderdag voor de J/M-09 en J/M-011 in het teken staan van een open training. Alle jeugdleden uit deze leeftijdscategorie worden uitgenodigd om een vriendje/vriendinnetje mee te nemen naar de training voor een leuke avond samen.

Sporten bij SV Voorwaarts?

Wanneer u meer informatie wilt over één van de sporten die binnen SV Voorwaarts beoefend kan worden kunt u contact opnemen met Buurtsportcoach: Guido Ben Boubaker via buurtsportcoach@voorwaartstwello.nl

Wilt u graag kennis maken met Outdoor Gym of een kijkje komen nemen bij één van de clinics bij SV Voorwaarts hieronder treft u het schema aan voor komende week.

maandag 19 september
13.30 uur – 15.00 uur Clinic AOC Oost

dinsdag 20 september
8.30 uur – 9.30 uur Clinic bij de Kleine Wereld groep 1 en 2
9.30 uur – 10.30 uur Clinic vluchtelingen (de Kleine Wereld)
10.30 uur – 11.30 uur Clinic bij de Kleine Wereld groep 4
13.30 uur – 15.00 uur Clinic Veluws College

woensdag 21 september
8.30 uur – 9.30 uur Les Outdoor Gym (u kunt gratis kennismaken)
19.30 uur – 20.30 uur Les Outdoor Gym (u kunt gratis kennismaken)
17.45 uur – 18.45 uur Instuifclinic voetbal J/M-09
18.45 uur – 20.00 uur Instuifclinic voetbal J/M-011

donderdag 22 september
14.30 uur – 16.00 uur Clinic Veluws College
17.45 uur – 18.45 uur Instuifclinic voetbal J/M-09
18.45 uur – 20.00 uur Instuifclinic voetbal J/M-011

SV Voorwaarts

Voorwaarts is een omni sportvereniging in Twello en opgericht op 14 mei 1934. Onze vereniging bestaat uit de sportafdelingen Voetbal, Gymnastiek, Volleybal en Handbal en de afdelingen Toneel, Ontspanning en Businessvrienden.
SV Voorwaarts

Latest posts by SV Voorwaarts (see all)