Even voorstellen: Rinse Procee en Remco Bos

Vanaf 1 augustus jl. zijn Rinse Procee en Remco Bos actief als buurtsportcoach bij Team Voorst Actief. Rinse en Remco stellen zich graag even voor.

Rinse Procee 
Mijn naam is Rinse Procee, ik ben 30 jaar en woon in Deventer. Sinds 2 augustus 2021 ben ik als buurtsportcoach werkzaam bij Voorst Actief. Het geven van  sport en beweeglessen aan het basisonderwijs met daarbij het motiveren, stimuleren en enthousiasmeren van de doelgroep vormt een belangrijk aspect tot het aanzetten van bewegen.

De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Sport Fryslân (Friesland) als buurtsportcoach bij Sport in Opsterland. (Ik ben inmiddels verhuisd vanuit Friesland naar Deventer). Ik heb daar sport als middel in de gemeente mogen inzetten bij verschillende soorten doelgroepen om mensen te stimuleren en motiveren om meer in beweging te komen. De behoefte van mensen heb ik altijd als positief ervaren en als heel belangrijk gezien. Ik probeer daar zo goed mogelijk op in te spelen. Sport moet tenslotte plezier brengen en ontspanning opleveren.
Juist deze gedachte is ook zo belangrijk bij kinderen, die we zien als onze toekomst.

Ik ben iemand met een sportgedachte en probeer deze gedachte over te brengen. Het inzien van hoe belangrijk en gezond bewegen voor je is en hoeveel plezier je er van kan hebben vind ik van belang. Graag draag ik mijn steentje hierin bij in de gemeente Voorst, dat geeft mij enorm veel energie en voldoening.

Wij hopen dat we de kinderen een zo breed mogelijk aanbod aan sportieve tools aan kunnen bieden. Daarnaast vooral ook kennis te laten maken met een sport die ze leuk vinden en waarbij ze die sport eventueel zouden kunnen continueren bij een sportvereniging. Dat is ook waar wij naartoe willen. De basis vormen voor het continueren van bewegen, mensen in beweging te krijgen en ook te houden.

Mochten jullie een keer kennis willen maken dan kunnen jullie contact met mij opnemen. Mijn mailadres is rinse@voorstactief.nl.

 Remco Bos 

Ik ben Remco Bos, 28 jaar oud en woon net als Rinse in Deventer. Sinds 2 augustus 2021 ben ik voor 10 uur per week werkzaam als buurtsportcoach bij Team Voorst Actief.

Ik heb de opleiding Sport, Gezondheid & Management afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Vanaf september ga ik, naast mijn functie als buurtsportcoach, starten met de de post HBO opleiding leefstijlcoaching.

Verder ben ik een fanatiek sporter in de atletiek maar vind ik het ook leuk om andere sporten te beoefenen en sportevenementen te bezoeken.

Wil je een keer kennismaken met mij, dan kan je mij bereiken op remco@voorstactief.nl

 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)