Nominatie Rookvrije Generatie Award 2018

Natuurspeelplaats De Groene Wig in Twello is genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards 2018 in de categorie Recreatie. Met deze Awards zet de organisatie mooie initiatieven in het zonnetje die zijn genomen op weg naar een Rookvrije Generatie. De beweging ‘Rookvrije Generatie’ is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds.

Natuurspeelplaats De Groene Wig is openbaar en in september 2017 gerealiseerd. Één van de speelregels is ‘Er wordt niet gerookt’.
De speelplaats is gelegen nabij de brede school de Fliert. Leerlingen van De Kleine Wereld, De Oase en De Hietweide maken gebruik van deze speellocatie. Daarnaast maakt ook kinderopvang Smallsteps gebruik van de speellocatie. Buiten schooltijd maken onder andere veel buurtkinderen gebruik van deze speelplaats.

De strijd kan nu beginnen! Haalt ‘De Groene Wig’ de meeste stemmen binnen en gaat er uiteindelijk vandoor met de felbegeerde Award?

Stemmen
Stemmen kan HIER tot en met 28 februari 2018. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een verificatiecode die je in moet vullen om de stem definitief te maken.

Per categorie worden drie finalisten gekozen op basis van de meeste stemmen (50% publieksstemmen, 50% jurystemmen). Deze drie finalisten ontvangen een uitnodiging voor de uitreiking van de Rookvrije Generatie Awards op 19 maart a.s. in het Nijntje Museum in Utrecht. De Rookvrije Generatie Awards wordt gepresenteerd door actrice en tv-persoonlijkheid Tanja Jess.

Ingrid de Croon
Volg
Laatste berichten van Ingrid de Croon (alles zien)