Nieuws van de beweegcoördinator

Ben jij ook benieuwd wat er speelt bij Voorst Actief on Tour? In deze tweede blog vertelt de beweegcoördinator meer over de laatste ontwikkelingen binnen Voorst Actief on Tour.

Uitbreiding team
Vanaf april jl. is Nick Linthorst als vrijwilliger aangesloten bij het team van Voorst Actief on Tour. Nick heeft het afgelopen jaar stage gelopen bij de gemeente Voorst. Nick heeft in april zijn opleiding (CIOS) afgerond en ondersteund  t/m de zomervakantie het team van Voorst Actief on Tour bij de uitvoerende activiteiten. Wil je meer weten over Nick? Kijk dan op onze website.

Enquête
Wij hebben een enquête opgesteld, omdat wij graag jouw mening willen weten. Wij zijn benieuwd wat jij vindt van de activiteiten van Voorst Actief on Tour. Wil je de enquête invullen? Klik dan op deze link.

MTB-Kidsdag met oud wielerprof Henk Lubberding
Op dinsdag 30 april jl. vond  op Bussloo de MTB-Kidsdag plaats. Onder begeleiding van oud wielerprof Henk Lubberding leerden de kinderen de fijne kneepjes van het mountainbiken. Tijdens de clinic werd er aandacht besteed aan het remmen, sturen en het trappen. Na de oefeningen hebben de kinderen samen met Henk Lubberding een ronde gefietst over het terrein. De MTB-Kidsdag is een initiatief van Voorst Actief on Tour. Hierin werd het team ondersteund door stagiairs CIOS Arnhem.

Activiteiten Voorst Actief on Tour
De buurtsportcoach en de High-Five bus zijn iedere dag op pad in de gemeente Voorst om na schooltijd gratis sport- en beweegactiviteiten aan te bieden. De activiteiten worden in alle kernen met veel enthousiasme bezocht. We zien dat in alle kernen het aantal deelnemers stijgt.        .

Succesverhalen
We zijn nu ruim een half jaar bezig met het aanbieden van gratis naschoolse sport- en beweegactiviteiten in de gemeente Voorst. Het is leuk om te horen dat er kinderen zijn die door onze activiteiten nu met veel plezier bij een sportvereniging sporten.

Presentatie werkveldbijeenkomst CIOS Arnhem
Op woensdag 15 mei jl. zijn wij uitgenodigd door CIOS Arnhem om tijdens de werkveldbijeenkomst een presentatie te geven over ons project Voorst Actief on Tour. Bij de werkveldbijeenkomst waren diverse organisaties uit de sportwereld en de directie van het CIOS aanwezig. De presentatie ging onder andere over de totstandkoming van het project Voorst Actief on Tour en hoe wij de High-Five bus in de gemeente Voorst inzetten om de basisschoolkinderen meer in beweging te krijgen.

Zomervakantie
Het duurt nog even, maar de zomervakantie komt steeds dichterbij. Tijdens de zomervakantie vinden er geen dagelijkse sport- en beweegactiviteiten plaats. Wel zijn wij aan het kijken of wij één of meerdere activiteiten in de zomervakantie kunnen gaan organiseren. Hoe of wat is nog onbekend. Houdt onze social media in de gaten voor meer informatie.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, weetjes en activiteiten van Voorst Actief on Tour? Volg dan onze Facebookpagina @voorstactiefontour of instagrampagina @voorstactief. Of kijk op onze website www.voorstactief.nl

Groeten,

Tom Spijker
Beweegcoördinator Voorst Actief on Tour
06-48031070

Voorst Actief on Tour
Like us
Laatste berichten van Voorst Actief on Tour (alles zien)