Nieuwe buurtsportcoach SV Voorwaarts Twello

Vanaf 1 januari 2017 heeft Wilco Huisman de werkzaamheden als Buurtsportcoach SV Voorwaarts overgenomen van Guido Ben Boubaker. Wij wensen Guido veel succes met zijn nieuwe uitdaging.
De Buurtsportcoach werkzaamheden worden samen met Rick Timmermans en Kick Pol uitgevoerd. Het buurtsportcoachschap is een traject dat door de gemeente Voorst is opgezet om sporten en bewegen in de gemeente Voorst te stimuleren. Vanuit die samenwerking zal SV Voorwaarts omni breed een mooie bijdrage leveren aan het tot stand komen van diverse sport en beweeg activiteiten voor jong en oud.
SV Voorwaarts is een omnivereniging met verschillende sporten en heeft een prachtige accommodatie die toegankelijk is voor iedereen. De buurtsportcoach stimuleert het sporten, coördineert en neemt initiatief om samen met andere sectoren zoals onderwijs, welzijn, zorg en jongerenwerk tot een passend aanbod te komen. De buurtsportcoach werkt nauw samen met andere buurtsportcoaches in de Gemeente Voorst binnen het Team Voorst Actief. Kijk voor meer informatie over de Buurtsportcoaches op deze website.
Voor meer informatie of om een afspraak te maken kan er contact opgenomen worden met Wilco Huisman via 0615823140 of buurtsportcoach@voorwaartstwello.nl

Vlnr. Rick Timmermans, Kick Pol en Wilco Huisman

Voorst Actief
Volg ons