Outdoor Adventure voor de jeugd

Onder het motto “ Lets show your outdoor skills’’ organiseert team Voorst Actief op vrijdag 6 mei een outdoordag speciaal voor de jeugd. Kinderen tussen de 7 en 12 jaar mogen deze stoere dag zeker niet missen! Op vrijdag 6 mei zijn zij van harte welkom op recreatiegebied Bussloo voor de 1e editie van de Outdoor Adventure dag. De Outdoor Adventure dag vindt plaats op strand Gorrselaar bij ingang 1.

Op het sportieve programma staan de onderdelen: boogschieten, Archery Tag, mountainbiken, vlotten bouwen en varen, kanovaren, survivalparcours en vuurkoken. De jeugd maakt zo op een leuke manier kennis met diverse outdoor activiteiten.

De activiteiten worden verdeeld in drie blokken:

  • Blok 1: Vuurkoken – Boogschieten – Mountainbiken
  • Blok 2: Vuurkoken – Archery Tag – Vlottenbouwen
  • Blok 3: Vuurkoken – Survivalparcours – kanovaren

Per blok kunnen er maximaal 30 kinderen meedoen. Iedere activiteit duurt 45 minuten.

Meedoen:
De deelname is gratis. Meld je snel aan! Bij het inschrijven geef je aan met welk blok je mee wilt doen. Het is helaas niet mogelijk om met alle activiteiten mee te doen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Als kinderen met een vriendje of vriendinnetje willen deelnemen in dezelfde groep overleg dan even zodat je ook in dezelfde groep bent aangemeld.

Klik hier om in te schrijven

Kledingtip + zwemdiploma:
Het makkelijkst is om lekker zittende (sport)kleding aan te trekken, wat vies en nat mag worden. Voor blok 2 en 3 moet ieder kind in het bezit zijn van een geldige zwemdiploma A en B.

Meer informatie:
Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden met buurtsportcoach Rinse Procee via 06-23596080 of rinse@voorstactief.nl

Voorst Actief on Tour
Like us