Op woensdagmiddag 20 april organiseert Voorwaarts wederom een meidenvoetbal toernooi op het kunstgras van sportpark De Laene!
Doelstelling van het toernooi is om meisjes in de leeftijd van de basisschool een sportieve en gezellige middag te bezorgen en kennis te laten maken met voetbal zonder verdere verplichtingen. Voor de jongste meisjes bestaat de middag uit korte oefeningetjes en wedstrijdjes. De oudste meiden hebben een 4×4 toernooitje. Beiden krijgen in de pauze natuurlijk drinken en wat lekkers en de middag eindigt met een heuse penaltybokaal.

Ieder meisje van 4 t/m 12 jaar mag meedoen (basisschool). Je kunt je alleen opgeven, maar natuurlijk ook met een vriendinnenteam!

Tijd: 14.00-16.00

Deelname is uiteraard gratis!

Aanmelden op de website http://meidenvoetbaltoernooi.jimdo.com/ of mail naar mirandawolters3@gmail.com . Meer informatie is te vinden op de website van Voorwaarts. http://www.voorwaartstwello.nl/voetbal/

Meidenvoetbal 4×4 toernooi!
4×4 MEIDENVOETBAL TOERNOOI 20 april

Volg

SV Voorwaarts meidenvoetbal

SV Voorwaarts wil een positieve voetbal ervaring bieden aan meiden/dames van alle leeftijden, zowel recreatief als prestatief. We streven naar een doorlopende lijn in meidenvoetbal, voor alle leeftijden. Meiden en dames mogen altijd vrijblijvend deelnemen aan trainingen om voetbal te ervaren!
SV Voorwaarts meidenvoetbal
Volg

Latest posts by SV Voorwaarts meidenvoetbal (see all)