Leen een duo-fiets en beleef plezier voor twee!

Wij kennen ze allemaal. Een familielid, een buurvrouw of gewoon een bekende uit jouw wijk. Mensen, die nog dolgraag een keer willen fietsen, maar dat niet meer alleen kunnen of durven. Bijvoorbeeld door een evenwichtsstoornis, dementie, spierziekte of omdat, door het ouder worden, fietsen niet meer zelfstandig gaat. Maar thuis zitten hoeft niet. Door een samenwerkingsverband tussen Mens en Welzijn Voorst en Trimenzo zijn de Duo-fietsen door u kosteloos te lenen.

 

Met de elektrische ondersteuning van deze fietsen is  het duwtje in de rug al geregeld. Een paar uurtjes vrij maken in de agenda en u heeft plezier voor twee. Aan zo’n uitstapje houdt u beiden een fijn gevoel over. Reserveren kan via voorstactief.nl/duo-fietsen. Het vertrekpunt is, afhankelijk van uw keuze, het Grotenhuis of de Martinushof.

 

Maak gebruik van deze buitenkans en reserveer een duo-fiets! Voor eventuele aanvullende vragen kunt u terecht bij Guus Kroes, de buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Hij is bereikbaar via g.kroes@mensenwelzijn.nl of het telefoonnummer 06 – 40 10 36 11.

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)