Klompenfeest minitriathlon 2018

Vijfde editie minitriathlon Twello nu al groot succes.

Zaterdagmiddag 8 september start de 5e  editie van de minitriathlon als onderdeel van het Klompenfeest in  Twello. Het evenement vindt weer plaats op en rond het terrein van zwembad De Schaeck.

“De inschrijving is nog maar een paar weken geopend en nu al hebben zich meer dan 75 kinderen ingeschreven. Hieruit blijkt dat het evenement niet meer weg te denken is als onderdeel van het Klompenfeest. Geweldig om te merken dat er zoveel sportieve kinderen in onze gemeente zijn”, aldus Maarten Ruinemans van de organisatie.

Ook dit jaar krijgt iedere deelnemer weer een “collector’s item” namelijk het speciale deelnemers polsbandje. In verband met het lustrum is dat dit jaar een “Glow in the dark” uitvoering. Hoe Vet is dat?

De organisatie bezocht  afgelopen week de 75-ste deelneemster Iris Hoogeslag. Zij gaat mee doen in de leeftijdscategorie meisjes van 7/8 jaar.

Iris kreeg naast het, “glow in the dark”- deelnemersbandje ook nog een leuk sportief kado pakket.

Wil jij deelnemen aan deze bijzondere editie van de minitriathlon én ook zo’n bijzonder polsbandje ontvangen, schrijf je dan snel in op:

www.klompenfeestminitriathlon.nl 

Wacht niet te lang met inschrijven want voor een aantal leeftijdscategorieën zijn nog maar een paar startbewijzen te verkrijgen. De categorie jongens 7/8 jaar is inmiddels vol.

Kosten € 2.50 per deelnemer.

Organisatie Klompenfeest minitriathlon 2018.

Klompenfeest Minitriathlon
Volg ons
Laatste berichten van Klompenfeest Minitriathlon (alles zien)