Gelderse Roadshow komt naar onze gemeente!

Op Hemelvaartsdag gaan er ook dit jaar weinig activiteiten door, maar voor de jeugd is er toch een hele toffe activiteit in onze gemeente. Op het evenemententerrein aan de Sleedoorn in Wilp wordt er een heuse pumptrack opgebouwd! Dit alles om de vaardigheid en veiligheid rondom het fietsen voor de jeugd naar een hoger niveau te tillen.

 

Hoe goed ben jij op de fiets? Laat jouw skills zien tijdens de Gelderse Roadshow. Hier maak je kennis met diverse fietsactiviteiten, zoals: Pumptracks en gave fietschalllenges. Krijg tips van een prof en verbeter jouw fietsvaardigheid! Schrijf je snel in, want vol = vol.

 

De organisatie is in handen van de Gelderse Sport Federatie in samenwerking met BOOST: Pumptrack NL, Bmoovd en Voorst Actief. Kinderen kunnen zich vanaf heden aanmelden via onderstaande link. Deelname is helemaal gratis! Voor groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool zijn er aparte groepen. Elke ronde kunnen er 30 kinderen deelnemen. Vol = vol! Dus wees er snel bij!

Klik hier om je aan te melden

 

Ohja! De beste op de fietsers gaan door naar de Urban Sports Week op het terrein van de WK BMX @ Papendal! Hoe vet!

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met beweegcoördinator Tom Spijker via 06-48031070 / tom@voorstactief.nl of buurtsportcoach Guus Kroes via 06-40103611 / g.kroes@mensenwelzijn.nl.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)