Fietsen met wethouder Pinkster

Fietst u mee met wethouder Harjo Pinkster?

Op vrijdagmiddag 19 mei a.s. fietst wethouder Harjo Pinkster vanaf het gemeentehuis in Twello naar horecaboerderij De Koude Hoek (Kleine Kolonieweg 22) in Elspeet. Daar vandaan fietst hij verder naar restaurant Uddelermeer in Ermelo. Dit doet hij graag samen met zoveel mogelijk inwoners uit de gemeente Voorst. U bent hierbij van harte uitgenodigd om mee te fietsen.

Die middag wordt namelijk officieel het nieuwe Veluwse Fietsknooppuntenroutenetwerk geopend door gedeputeerde Jan Jacob van Dijk (provincie Gelderland), die onder meer verantwoordelijk is voor Recreatie & Toerisme in onze provincie.

Harjo Pinkster fietst vanuit Twello, via een aantal van deze nieuwe fietsknooppunten, naar Ermelo. En uiteraard ook weer terug. De route is ca. 30 km. heen en ca. 30 km. terug. Op de heenweg wordt een andere route gefietst dan op de terugweg.

Alle vóóraf aangemelde deelnemers ontvangen een gratis lunchpakket (wordt uitgedeeld bij de start vanaf het gemeentehuis in Twello). Tevens wordt bij de start de fietsroute bekend gemaakt (o.a. via de app van Fietsknoop). Onderweg wordt in overleg een korte ‘lunch-stop’ gehouden, waarna de hele groep verder fietst naar horecaboerderij De Koude Hoek. Daar sluiten meerdere wethouders/burgemeesters aan van diverse gemeenten op de Veluwe. Deze gemeenten maken eveneens onderdeel uit van het nieuwe fietsknooppuntenroutenetwerk. De laatste kilometers gaan richting restaurant het Uddelermeer (Koetshuis, Uddelermeerweg 5, Ermelo) waar de officiële opening + toespraak plaatsvindt. Alle meefietsende deelnemers zijn van harte welkom bij de toespraak door de gedeputeerde (van 16.00-16.40 uur). Uiteraard ontvangt iedereen daar een gratis consumptie.

Na afloop stapt u samen met Harjo Pinkster op de fiets om via een andere mooie route van fietsknooppunten terug te fietsen naar Twello. Na aankomst bij het gemeentehuis gaat iedereen weer huiswaarts.

Datum: vrijdag 19 mei a.s.
Verzamelen gemeentehuis Twello: 12.00 uur
Wegfietsen gemeentehuis Twello: 12.30 uur
Verwachte terugkomst gemeentehuis Twello: 18.30 uur

Meld u aan via meefietsen@voorst.nl of via (0571) 27 99 11. Graag aanmelden uiterlijk op maandag 15 mei a.s. in verband met bestellen lunchpakketten e.d.

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)