Doe mee aan het Sportieve Brein!

Gebruik je hersenen en doe mee aan Het Sportieve Brein

Met deze slogan werft de ABF (Apeldoornse Bridge Federatie)  in samenwerking met de GEMEENTE VOORST cursisten om te leren bridgen. Project Het Sportieve brein is een beproefd project, dat eerder al door onder andere de gemeenten Deventer en Apeldoorn met succes is gelanceerd. Het beoogt 60-plussers in beweging te brengen. Niet alleen door het aanbieden van een BRIDGE-cursus waarmee je hersenen worden uitgedaagd, maar ook door het aanbieden van een bewegingsaanbod ter aanvulling op de hersengymnastiek.

Kortom: je hoofd gebruiken. Nadenken. Onthouden. Rekenen. Dat op een speelse manier door middel van het kaartspel BRIDGE. Samen leren, mensen ontmoeten, samen oefenen. Samen inspannen en ontspannen, samen bewegen. Dat door middel van de BRIDGE-cursus,  aangevuld met een bewegingsaanbod door MENS EN WELZIJN VOORST.

Dit is dé kans voor inwoners van de gemeente Voorst om goedkoop in aanraking te komen met de bekendste denksport ter wereld. De GEMEENTE VOORST subsidieert namelijk de bridgecursus. Het eigen aandeel in de kosten bedraagt daardoor slechts €30 per persoon. De cursus begint op woensdag 29  september.

Voor hen die meer willen weten, bijvoorbeeld over hoelang de cursus duurt, hoe moeilijk de lesstof is, wie ervoor in aanmerking komen, etc. Neem contact op via een mail naar: actie@bridgeninapeldoorn.nl. Meer info is ook te vinden op www.bridgeninapeldoorn.nl

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)