Begeleiders ouderengym gezocht!

Bij het Trefpunt Duistervoorde in Twello (in de Martinushof) is men op zoek naar een enthousiaste lesgever (M/V) voor de ouderengym. Op één vast moment in de week wordt er middels verschillende oefeningen gewerkt aan conditie, kracht en balans. De meeste deelnemers zijn afhankelijk van een stoel. De activiteit duurt maximaal één uur en vindt momenteel plaats op de maandagmiddag. In overleg zou dit ook op een ander moment kunnen.

 

Het zou enorm jammer zijn als deze groep noodgedwongen moet stoppen. Momenteel wordt de ouderengym verzorgd door een fysiotherapeut, maar per 1 juli stopt deze fysiotherapeut er mee. Specialisme (zoals dat van een fysiotherapeut) is niet vereist. Enige kennis en achtergrond op het gebied van bewegen voor ouderen is een pre. Er is een vergoeding beschikbaar.

 

Lijkt het jou leuk om met een groep ouderen te bewegen? In Terwolde zoeken we namelijk ook nog iemand. Neem dan contact op met Guus Kroes, buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst via g.kroes@mensenwelzijn.nl of bel 06-40103611.