Afasie avond voor vrijwilligers

Tijdens deze avond krijg je als vrijwilliger meer inzicht in hoe het is om te leven met Afasie (taalstoornis opgelopen door niet aangeboren hersenletsel).

Je krijgt je een indrukwekkend verhaal te horen van iemand met Afasie en ontdek je wat er allemaal gebeurt in het afasie centrum.

Werk je als vrijwilliger (dit kan op heel veel gebieden zijn) met mensen met niet aangeboren hersenletsel of Afasie? Geef je dan nu op! Deze avond is geheel gratis en wordt georganiseerd vanuit de werkgroep voor deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers in Apeldoorn.

Tijdens deze avond geven we jullie door middel van 3 gastsprekers informatie over wat is Afasie? Hoe om te gaan met Afasie en wat gebeurt er in het afasie centrum?

Annemarie Kuiper (Logopedist vanuit klimmendaal/afasie centrum) vertelt over logopedie vanuit klimmendaal en wat ze doen in het afasie centrum. Gerard Licht (deskundige en vrijwilliger) vertelt over hoe hij als vrijwilliger werkt met mensen met Afasie en geeft handige tips.

Ellert-Jan (ervaringsdeskundige) vertelt over zijn eigen verhaal en hoe te leven met afasie.

 

Tijdens het 2e gedeelte van de avond zijn er actieve opdrachten waarin de deelnemers kunnen ondervinden hoe het is om te leven met afasie. Dit zullen we doen met actieve opdrachten.

             

De avond ziet er als volgt uit:

19.00 – 19.15 uur ontvangst met koffie/thee/koekje

19.15 – 20.00 uur presentatie door de sprekers

20.00 – 20.15 uur pauze met koffie/thee/koekje

20.15 – 21.00 uur actieve opdrachten

21.00 uur einde

Kosten: Gratis

 

Let op: aanmelden voor deze avond kan door een mail te sturen aan: Remke Halma: met vermelding van je naam, telefoonnummer en mailadres.

tel. 06 22 61 65 42

mail: apeldoorn@unieksporten.nl

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)