Activiteitenoverzicht Nationale Sportweek

Op vrijdag 20 september gaat ook in de gemeente Voorst de Nationale Sportweek van start. Tijdens deze sportieve week openen sportclubs, bonden en gemeenten hun deuren om aan heel Nederland te laten zien hoe leuk sporten is. De NSW vindt plaats van 20 tot en met 29 september en heeft dit jaar ‘Sport doet iets met je’ als thema. 

Sporten doet iets met je
De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF en heeft als doel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past, en om te laten zien hoe gezond en leuk sporten en bewegen is. In de gemeente Voorst heeft Team Voorst Actief een programma samengesteld in de periode van 20 tot en met 29 september 2019 met voornamelijk gratis activiteiten.

Sportieve opening
Omdat de NSW écht voor iedereen is, start de Nationale Sportweek in de gemeente Voorst op vrijdag 20 september om 15.00 uur met een bootcamp waaraan jong én oud mee mag doen! Deze workout (boksen, spinning, roeien en nog veel meer) wordt verzorgd door Anytime Fitness. De warming-up start om 15.00 uur op het Dorpsplein in Twello en wordt uiteraard gezond afgesloten met vers fruit en een glas water.

Klik hier of op het onderstaande schema voor complete activiteitenoverzicht!
 Heb je een vraag over één van de activiteiten, neem dan contact op met Robert Horstink via r.horstink@voorst.nl of 06 – 50 43 86 59.

 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)