Uitnodiging Sportcafé: donderdag 16 januari 2020

Een nieuw jaar staat voor de deur en wij hebben alvast een goed voornemen; in 2020 nog meer inwoners van de gemeente Voorst met plezier laten sporten en bewegen. Doet u mee?

De kracht van sport en bewegen kan veel betekenen voor onze gemeente. Sport is gezond, brengt samen, maakt weerbaar en daagt uit. Steeds meer mensen zien en erkennen de waarde van sport en bewegen. Om nog meer inwoners van de gemeente Voorst in beweging te brengen gaan we met sportaanbieders, ondernemers, onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijke partners en andere organisaties aan de slag met het opstellen van een lokaal sport- en beweegakkoord in de gemeente Voorst. Want het lokaal sport- en beweegakkoord maken we samen!

In het lokaal sport- en beweegakkoord komen ambities en afspraken die we samen maken en waar we samen verantwoordelijk voor zijn. We zijn benieuwd wat uw dromen zijn voor een gezond sport- en beweegklimaat in de gemeente Voorst en daarom nodigen wij u van harte uit voor het Sportcafé. Tijdens deze bijeenkomst willen we met u en andere lokale partijen gaan bepalen wat belangrijk is voor sport en bewegen in de gemeente Voorst.

Thema’s
Tijdens het Sportcafé komen uw dromen, ideeën en ambities op de volgende thema’s aan de orde:

1. Inclusief bewegen – Iedereen doet mee!
2. Duurzame sport- en beweegomgeving – Bewegen kan overal
3. Vitale sport- en beweegaanbieders – Klaar voor de toekomst
4. Positieve sportcultuur – Sporten en bewegen is leuk, eerlijk en veilig
5. Van jongs af aan vaardig in bewegen – Jong geleerd is oud gedaan
6. Topsport die inspireert – Ieder talent een kans

 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onderstaande knop of ga naar https://sportcafevoorst.eventbrite.nl. Aanmelden kan tot 13 januari 2020. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u nog een e-mail met de laatste informatie.

Delen
Breng andere personen en/of organisaties waarvan u denkt dat het voor hen én het lokaal sport- en beweegakkoord van de gemeente Voorst interessant is om aanwezig te zijn, op de hoogte! We zijn benieuwd naar uw ideeën. Met ieders inbreng belooft het een inspirerende avond te worden. Wij hopen dan ook dat u een actieve rol wilt spelen in het ontwikkelen van een lokaal sport- en beweegakkoord en kijken er naar uit u te ontmoeten op 16 januari!

Informatie
Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze sportformateur, Annemiek van de Grint via annemiek.van.de.grint@geldersesportfederatie.nl.

Datum: donderdag 16 januari 2020
Locatie: Sportpark De Pauw, Bosweg 14 te Klarenbeek
Tijd: 19.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Na afloop is er mogelijkheid om na te praten en dromen te delen onder het genot van een drankje.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)