Mantelzorg mag naam hebben

Heeft u een partner, een kind, een ouder of naaste vriend die uw zorg extra nodig heeft? Helpt u uw man met aankleden en ontbijten of zorgt u dat uw moeder haar medicijnen neemt of biedt u uw kind extra ondersteuning? Dan bent u mantelzorger, samen met bijna vier miljoen andere mensen in Nederland. Mantelzorgen kan zwaar zijn, zeker als u ook een eigen leven heeft met werk, gezin en sociale contacten. Daarom is er de jaarlijkse mantelzorgdag. Om mantelzorgers in contact met elkaar te brengen, waardering te tonen voor hun harde werk en om hen even lekker te laten ontspannen. Omdat zorgen voor een ander ook goed zorgen voor jezelf betekent.

 

VOORSTER MANTELZORGDAG

Mens en Welzijn Voorst en Rotary Voorst organiseren ook dit jaar weer de Voorster mantelzorgdag. We zetten alle mantelzorgers graag in het zonnetje door een heerlijke lunch aan te bieden in gemoedelijke sfeer, gevolgd door interessante workshops en een gezamenlijke afsluiting. Een ontspannen samenzijn waarin mantelzorgers hopelijk weer energie vinden voor hun goede werk.

 

WORKSHOPS

De mantelzorgdag begint om 11.30 uur. Daarna is de middag gevuld met workshops als creatief met bloemen, foto’s maken of mindfulness. Tussendoor is er natuurlijk ruimte voor koffie en volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Welke workshops er precies zijn, staat op het aanmeldformulier dat u ontvangt na opgave. De mantelzorgdag eindigt om 16.00 uur.

 

OPGEVEN

De mantelzorgdag wordt op zaterdag 10 november van 11.30 uur tot 16.00 uur gehouden op De Fliert, Sweelinckstraat 43, 7391 XP Twello. Opgeven en inschrijven kan tot 25 oktober bij Annet Reimert van Mens en Welzijn Voorst via 0571 287752 of a.reimert@mensenwelzijn.nl.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)