Jong en oud in beweging

Geïnspireerd door het televisieprogramma ‘Kleuters tegen kwalen’ organiseert Mens en Welzijn Voorst en de Martinusschool wederom ‘Jong en oud in Beweging’. Op dinsdag 11 juni zijn ouderen weer welkom om samen te komen bewegen met kinderen van de basisschool in de beweegtuin voor de Martinushof.

 

Het sociale experiment van Omroep Max, waarbij negen senioren dagelijks een groep kleuters op bezoek kregen, bracht de buurtsportcoach van Mens en Welzijn op het idee om jong en oud ook in Twello samen te brengen. Hij zocht contact met de Martinusschool en zo ontstond vorige maand de eerste activiteit onder de noemer ‘Jong en oud in beweging’. Volgens beide organisatoren was dit een dusdanig succes dat men het deze maand nogmaals herhaald

 

Kinderen van de Martinusschool komen dinsdag 11 juni wederom buiten ‘gymen’ in de beweegtuin voor de Martinushof. Alle ouderen uit de buurt worden uitgenodigd om aan te sluiten. Er zullen verschillende spelletjes klaar staan voor jong en oud. Om 13.45 uur wordt er gestart en het duurt tot ongeveer 14.30 uur. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de gymzaal van de Martinusschool.