Op woensdagmiddag 12 september ging om 16.00 uur in de gemeente Voorst de 15e editie van de Nationale Sportweek (NSW) van start. Vanwege dit 15-jarige jubileum duurt de sportweek dit jaar langer en is het programma-aanbod groter en leuker dan ooit! Tijdens deze sportieve week openen sportclubs, bonden en gemeenten hun deuren om aan heel Nederland te laten zien hoe leuk sporten is.

Sporten is leuk en gezond
De Nationale Sport Week is een initiatief van NOC*NSF en heeft als doel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en om te laten zien hoe gezond en leuk sporten en bewegen is. In de gemeente Voorst heeft Team Voorst Actief een programma samengesteld in de periode van 12 tot en met 29 september 2018 met voornamelijk gratis activiteiten.

De buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen zorgen als team Voorst Actief voor onder andere een toegankelijk aanbod van activiteiten. Dit doen zij namens de gemeente Voorst die hiermee de deelname aan sport- en beweegactiviteiten en de sociale ontmoetingen faciliteert en stimuleert. Team Voorst Actief zoekt zoveel mogelijk de samenwerking met lokale organisaties en speelt in op vragen en initiatieven van inwoners van de gemeente Voorst.

Klik voor een vergoting op onderstaand activiteitenoverzicht