Wil je kans maken op een donatie en je buurt verbeteren?

Van 16 oktober t/m 16 november kun jij als buurtverbeteraar jouw lokale initiatief aanmelden voor een donatie van het ING Nederland fonds.  Het ING Nederland fonds helpt initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit.

Hoe werkt het dan?
Voor de derde keer organiseren zij de campagne Help Nederland vooruit. De campagne waarbij jij als buurtverbeteraar kans maakt op een donatie van het ING Nederland fonds. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Aanmeldperiode
16 oktober 2017 – 16 november 2017
Een maand lang kun jij als buurtverbeteraar je lokale initiatief aanmelden voor een donatie van het ING Nederland fonds. Let op: lees vooraf goed de Actievoorwaarden door.

Selectieperiode
27 november 2017 – 5 december 2017
In deze periode beoordelen zij de aanmeldingen achter de schermen. Uiterlijk 18 december hoor je of jouw lokale initiatief is geselecteerd.

Stemperiode

22 januari 2018 – 11 februari 2018
Drie weken lang kan heel Nederland stemmen op een lokaal initiatief in de buurt. Als je bent geselecteerd, is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk stemmen werft.

Lokale uitreikingen
10 maart 2018
Op verschillende ING advieskantoren in Nederland wordt bekend gemaakt welk lokaal initiatief welk bedrag heeft gewonnen. De hoogte van dit bedrag varieert van € 5.000,- tot € 1.000,- afhankelijk van het aantal stemmen dat het initiatief geworven heeft.

Hoe nu verder?
Nu zitten we in de aanmeldperiode. De kans om jouw lokale initiatief aan te melden en zo kans te maken op een donatie van het ING Nederland fonds. Lees voordat je begint, de Actievoorwaarden. Heb je nog vragen? Kijk dan bij de Veelgestelde vragen. Als het helemaal duidelijk voor je is, klik dan hier om je aan te melden.

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)