Terug in uw kracht met de cursus ‘Zeker Bewegen’

Rolf Tijssen (vitaliteits- en weerbaarheidscoach) en Guus Kroes (buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst) hebben weer plannen gemaakt voor een nieuw traject ‘Zeker Bewegen’. Na een bewogen periode lijkt de cursus belangrijker dan ooit, leggen de heren uit. “Veel ouderen zijn sinds de coronapandemie minder gaan bewegen met alle gevolgen van dien” vertelt Kroes. “Deze cursus kan het tij mogelijk keren door mensen weer in hun kracht te zetten”.

 

Daarnaast kon de cursus, vanwege de RIVM-maatregelen, ruim 1,5 jaar niet georganiseerd worden. Tijssen is enorm blij met de laatste versoepelingen: “We hopen binnenkort weer vele ouderen te verwelkomen in de cursus en hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen te vergoten.” Hoe de heren dat van plan zijn, leggen ze graag uit tijdens een informatieavond.

 

Filmpje en aanmelden

Voor mensen die de cursus nog niet kennen hebben ze een filmpje gemaakt (klik hier om deze te bekijken). Deze is o.a. te zien op de website van Mens en Welzijn Voorst en KijkindeKernen.nl. Daarnaast organiseren ze dus een informatieve avond over de cursus. Deze vindt plaats donderdag 7 oktober om 19.30 uur in ‘Klein Twello’ (Maarten Tromplaan 2). Er is dan ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Let wel, vanwege het aantal beschikbare plaatsen is aanmelden verplicht. Doe dit via deze link!

 

Het Zeker Bewegen-traject is een initiatief van Mens en Welzijn Voorst. De uitvoering is in handen van Rolf Tijssen. Voor vragen kan men contact opnemen met Guus Kroes, buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst, via telefoonnummer: 06-40 10 36 11 of per mail: g.kroes@mensenwelzijn.nl

 

Klik hier om u aan te melden voor de informatieavond

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via