Save the date: Beursvloer Voorst

De zesde editie van de Beursvloer Voorst ligt in het verschiet. De organisatie nodigt ondernemers en maatschappelijke organisaties van harte uit op woensdagavond 2 november a.s. in de Kruidentuin te Twello. Het lijkt nog ver weg, maar aanmelden is inmiddels mogelijk.

 

De organisatie is in handen van Mens en Welzijn Voorst. Guus Kroes legt uit: “De Beursvloer is hét lokale evenement waarbij maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten en handelen in natura. Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen ‘iets halen’ bij de maatschappelijk betrokken ondernemer uit de gemeente Voorst. De ‘vrager’ doet er vervolgens iets voor terug. Handel met gesloten beurs dus!”

 

Volgens Kroes valt er voor elke partij wel wat te halen op deze maatschappelijke beursvloer: “Op onze website www.beursvloer-voorst.nl/ staan inspirerende en typerende voorbeelden. Bijvoorbeeld een deal tussen een notaris en de scouting. De notaris kijkt de statuten na van de scouting en als tegenprestatie ruimt de scouting de tuin op rondom het notariskantoor.” Op deze website kan men meer informatie vinden en is er de mogelijkheid jouw organisatie aan te melden.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via