‘Samen scoren’ op de Beursvloer Voorst

Op woensdag 2 november 2022 wordt er weer een maatschappelijke ‘beursvloer’ georganiseerd binnen de gemeente Voorst. Dit is een evenement waarbij maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten en handelen in natura. Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen deze avond ‘iets halen’ bij de maatschappelijk betrokken ondernemers uit de gemeente Voorst. De ‘vrager’ doet er vervolgens iets voor terug. “Handel met gesloten beurs, oftewel ‘samen scoren’” noemt Guus Kroes het.

 

Deelname aan de Beursvloer is geheel kosteloos voor alle partijen, maar dat betekent ook dat de organisatie sponsoren kan gebruiken. “Zonder hen geen Beursvloer”, legt Kroes uit. “Sommigen steunen ons met diensten, anderen steunen ons financieel. Wij gaan hierover graag met ondernemers in gesprek. Deze editie bieden we namelijk de mogelijkheid om officieel partner te worden van de Beursvloer. Dit kan al vanaf €100,-“

 

Als tegenprestatie biedt de organisatie van de Beursvloer verschillende vormen van exposure, zowel tijdens als voorafgaand aan het evenement. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Vermelding van uw bedrijfsnaam en –logo op onze flyer (deze wordt door de hele gemeente verspreid).
  • Vermelding van uw onderneming als partner op onze website.
  • Vermelding op onze advertentiepagina’s in het Voorster Nieuws (deze verschijnt minimaal 2x).
  • Tweetal vermeldingen van uw partnerschap op onze Facebookpagina.
  • Mogelijkheid tot het plaatsen van ‘rol-up banner’ tijdens de Beursvloer.

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Guus Kroes via g.kroes@mensenwelzijn.nl of bel: 06 40 10 36 11. Via de onze website: www.beursvloer-voorst.nl kunnen organisaties zich gratis aanmelden. Klik op het kopje ‘aanmelden’ en de rest wijst zich vanzelf.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via
Laatste berichten van Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst) (alles zien)