Prijsvraag: Maak Gelderland Mooier

Heeft u een inspirerende idee om Gelderland mooier te maken? U kunt uw idee om de kwaliteit van een zelf gekozen gebied te verbeteren insturen! Meedoen kan tot 7 mei 2017.

Maak kans op €10.000
Met deze prijsvraag willen we bouwstenen verzamelen voor een mooier Gelderland. Het beste idee wint een prijs van €10.000. Er is ook een aanmoedigingsprijs van €5.000. Het is de bedoeling om met de geldprijzen deze ideeën verder uit te werken. De overige inzenders winnen in ieder geval aandacht. Doe dus mee!

Bekendmaking en uitreiking
Bekendmaking en uitreiking van de prijs vinden plaats tijdens het Provinciaal Jaarcongres: Gelderland ziet ruimte, op 7 juni 2017.

Informatiebijeenkomst voor deelnemers
Op 23 maart 2017 houden we een bijeenkomst om (potentiële) deelnemers verder te informeren over de prijsvraag.

  • Locatie: Hotel Haarhuis, Stationsplein 1 in Arnhem
  • Tijdstip: van 16.00 – 20.00 uur.

Forum Maak Gelderland Mooier
Meer informatie over deelname en aanmelding kunt u vinden op forum Maak Gelderland Mooier. Op dit forum wisselen de deelnemers van gedachten over de kwaliteiten van de Gelderse leefomgeving. Ook werken we hier gaandeweg aan de samenstelling van de gebiedenatlas Gelderland. De prijsvraag Maak Gelderland Mooier draagt daaraan bij.

Voor meer informatie
Voor meer informatie bekijk de brochure ‘Prijsvraag Maak Gelderland Mooier’ of kijk op Forum Maak Gelderland Mooier: https://maakgelderlandmooier.gelderland.nl
Vragen kunt u stellen aan Elbert van der Linden, Adviseur Ruimtelijke Kwaliteit Provincie Gelderland, e. e.vander.linden@gelderland.nl, t. 026 – 3599338.

Bas van den Hoogen

Coördinator Maatschappelijke Initiatieven
Gemeente Voorst
Bas van den Hoogen

Latest posts by Bas van den Hoogen (see all)