Pak je kans met de Dorpsvernieuwingsprijs 2017

Met de Dorpsvernieuwingsprijs ondersteunt de LVKK een dorp waarvan de bewoners actief werken aan het realiseren van eigen voorzieningen. Voorzieningen die belangrijk zijn voor de leefbaarheid van het dorp omdat ze bijdragen aan duurzaamheid, getuigen van visie op langere termijn, innovatief zijn, of bijdragen aan een groter netwerk met bovendorpse belangen. Aan de Dorpsvernieuwingsprijs is een geldbedrag verbonden van € 2.500,- voor de winnaar en € 1.000,- en € 500,- voor de dorpen die op de tweede en derde plaats eindigen.

Wil u uw dorp aanmelden? Download dan het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 7 maart en verloopt via uw eigen provinciale vereniging, dus voor u via info@dkkgelderland.nl. Het overzicht met criteria biedt duidelijkheid.

Wordt uw dorp winnaar? Dan brengt dat naast het geldbedrag waarmee een initiatief verder ondersteund kan worden, publiciteit, inspireert u andere dorpen en neemt u deel aan de Europese Dorpsvernieuwingsprijs! Lees hier meer over de Dorpsvernieuwingsprijs 2015 die ten deel viel aan Hoonhorst.

Startdatum: 
maandag, 30 januari, 2017 tot dinsdag, 7 maart, 2017 – 12:45 uur.
Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)