Sportcafé en netwerkborrel

Als partner van het Voorster Sport- en Beweegakkoord heten we jou van harte welkom op 6 oktober voor een inspirerend Sportcafé! Jij hebt als partner dit akkoord ondertekend en we willen tijdens dit Sportcafé onder andere graag vertellen over de mogelijkheden, onze ambities en jouw rol daarin als partner.

Om op deze interactieve avond de ideale sportbeleving te creëren zijn er drie prominenten uit de sportwereld aanwezig.

Sport toegankelijk maken voor iedereen
Daarnaast vertelt de Adviseur Lokale Sport van de NOC*NSF over ‘de services’. Naast het uitvoeringsbudget van de Regieroep is er voor sport- en beweegaanbieders budget beschikbaar in de vorm van services om doelen en ambities te verwezenlijken. De Theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo’ is door een bijdrage uit ‘de services’ tot stand gekomen. Hier kunt u zich overigens ook nog voor aanmelden!

We maken er een gezellige netwerkavond van waarin we elkaar kunnen inspireren op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Voorst!

Gasten:

  • Kees van Wonderen, Trainer Go Ahead Eagles
  • Felice Albers, Hockey international, Olympisch goud in Tokyo
  • Patrick Bos, Gouden en Zilveren medaille Paralympische Spelen in Tokyo

Programma: 

  • 19:00 uur inloop
  • 19:30 uur start Sportcafé
  • 20:30 uur netwerkborrel

Aanmelden: (vol=vol)
Meld je voor 5 oktober 22.00uur aan. Klik op ticket bestellen of stuur een mail naar sportakkoord@voorstactief.nl met daarin je naam, de naam van de organisatie/vereniging/bedrijf waarmee je als partner hebt ondertekend en het aantal tickets.
Per partner zijn er maximaal twee gratis tickets te bestellen. Wil je graag het Sportcafé bijwonen, maar ben je nog geen partner? Mail dan naar sportakkoord@voorst.nl dat je graag partner wilt worden en dan zorgen wij dat jij deze avond bij kan wonen. 

Om een veilig evenement te organiseren hebben deelnemers toegang met een QR-code in de CoronaCheck app in combinatie met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart). Ben je niet (volledig) gevaccineerd, laat dan 24 uur vantevoren of uiterlijk 2 uur voor het evenement een test doen via testenvoortoegang.org. Alleen een negatieve testuitslag via die organisatie geeft toegang.

Neem voor vragen contact op met de regiegroep via sportakkoord@voorstactief.nl 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)