Save the date!

Voor alle partners van het Voorster sport- en beweegakkoord wordt er op woensdag 6 oktober een netwerkbijeenkomst georganiseerd. Noteer deze avond alvast in de agenda!

AMBITIES
‘Topsport die inspireert’ en ‘Inclusief sporten’ zijn ambities uit ons sport- en beweegakkoord. Nu alle topsporters terug zijn uit Tokyo is dit het moment om van enkelen van hen eens te horen wat er allemaal bij komt kijken om die Olympische-Paralympische droom te kunnen verwezenlijken. Van omgaan met tegenslagen tot het winnen van goud.

GASTEN
Vanaf 19.30u zitten de volgende TeamNL gasten op het podium: Ajax speelster en international Sherida Spitse, hockey international en gouden Olympisch medaille winnaar Felice Albers en gouden en zilveren Paralympisch medaille winnaar Patrick Bos. Met een betrokken gespreksleider en interactie met de zaal belooft het een inspirerende avond te worden.

NETWERKEN
Na afloop is er gelegenheid om andere partners te ontmoeten. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.
Het doel van de bijeenkomst is om inspiratie op te doen en te netwerken. De uitnodiging met meer informatie over het programma en het aanmelden volgt binnenkort per mail.

Nog geen partner maar wel geïnteresseerd? Dan kun je alsnog partner worden door ons sport- en beweegakkoord te ondertekenen. Stuur een mail naar sportakkoord@voorstactief.nl en geef hierin aan dat je partner wilt worden en welke ambitie je graag ondersteunt. Dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Neemt u voor vragen gerust contact op met de regiegroep (Anne, Arjan, Guus, Ingrid, Karin, Lugo, Tom, Wilco) via sportakkoord@voorstactief.nl 

De dan geldende Covid-19 restricties kunnen er voor zorgen dat wij maar een maximaal aantal personen mogen ontvangen. Houdt dus de mailbox en social media in de gaten en meldt je op tijd aan, want vol=vol.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)