Help mee aan de Voorster Triathlon!

Een 6-tal sportievelingen uit de regio is al enige tijd, in alle stilte bezig met de voorbereidingen van een triathlon in en rondom de plas van Bussloo. Volgend jaar zomer moet de eerste editie plaatsvinden, maar voordat zo’n 300 deelnemers zich kunnen inschrijven moet er nog veel gebeuren. De organisatie zoekt daarom versterking, waaronder een penningmeester.

 

Het idee is ontstaan vanuit de regiegroep van het lokale sport- en beweegakkoord. Daar sprak Wilco van Rooijen de wens uit voor een aansprekend, sportief evenement in de regio. Een triathlon rondom Bussloo zou deze leegte perfect kunnen opvullen was de gedachte. Bij voorkeur een evenement dat jaarlijks terugkeert. Als snel werden er, via-via, enthousiastelingen gevonden die hier een steentje aan willen bijdragen. Hierdoor zijn plannen al geconcretiseerd er verder uitgewerkt, maar er is meer slagkracht nodig.

 

Bestuursleden gezocht

Een officiële stichting is in de maak en daarvoor zoekt men bijvoorbeeld nog enkele bestuursleden en een penningmeester. Ook organisatorisch is er ook nog hulp gewenst. Lijkt het jouw leuk om een bijdrage te leveren aan een mooi en uniek sportevenement in de buurt? Neem dan contact op met Guus Kroes via kroesguus@hotmail.com of bel 06-36187898.

 

Sponsor worden?

“Een evenement van deze omvang kan niet voortbestaan zonder sponsoren”, legt Kroes uit. Hij denkt dat een jaarlijks terugkerend sportevenement een aantrekkelijk podium voor exposure kan zijn. “Vanuit het niets zijn we iets aan het opbouwen. Daar kunnen we alle hulp bij gebruiken, zowel financiële als hulp in natura. Laten we een kopje koffie drinken en de mogelijkheden bespreken”, roept hij op.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)