Drie nieuwe partners tekenen voor meer sport en bewegen in de gemeente

Univé Stad en Land, Fitfabriek de Baard en CrossFit de Maalderij zijn de jongste partners van het lokale sport- en beweegakkoord. Alle drie ondersteunen ze de acties en ambities uit het akkoord. Allen dragen ze op hun eigen manier bij aan een vitalere gemeente.

 

‘Univé Stad en Land’ kennen de meeste mensen als verzekeraar, maar ze doen echter meer dan alleen verzekeren, hypotheek- en financieel advies. Ze vinden dat iedereen moet kunnen sporten, nu en in de toekomst. Jong en oud, met of zonder beperking, dichtbij en veilig. Regionaal willen ze heel graag samenwerkingsverbanden aangaan. De ondertekening van het akkoord is daar een mooi voorbeeld van, net als hun sponsoring van de Voorster Triathlon. Vestigingsmanager Samuel Fincham vertelt trots te zijn met deze mooie stap en kijkt verheugd naar de toekomst: “Tijdens deze ondertekening zijn er alweer wat mooie ideeën ontstaan. Hopelijk kunnen we die samen met andere partners verder vormgeven.”

 

Ralf Wonnink en zijn team vierde op Koningsdag de opening van hun eigen ‘Fitfabriek’. In hun pand aan de Rijkstraatweg in Twello kan je terecht voor verschillende vormen van krachttraining, personal training en verschillende vechtsporten. Daarbij zijn ze maatschappelijk betrokken en willen ze graag iets doen voor de mensen die de voordelen van sport- en bewegen juist nodig hebben. In het verleden hebben ze bijvoorbeeld mooie resultaten geboekt met mensen met psychisch- en verslavingsproblemen. Dat zouden ze ook in deze gemeente graag weer willen oppakken.

 

De laatste handtekening kwam van Cindy Joling. Sinds kort heeft ze haar CrossFit-box verhuisd van Klarenbeek naar Twello en daarmee naar de Gemeente Voorst. Uiteraard tekent zij ook voor meer sport en bewegen in onze gemeente. In haar box aan de Oude Rijksstraatweg biedt ze CrossFit-lessen aan voor verschillende doelgroepen, ook voor senioren. Iedereen kan gratis komen kennismaken met deze uitdagende en intensieve vorm van bewegen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor personal training.

 

Partner worden of budget aanvragen?

Nieuwe partners kunnen zich nog altijd aanmelden bij de regiegroep van het SB-akkoord. Inmiddels zijn er zo’n 80 partners die het akkoord hebben ondertekend. Ook voor het aanvragen van budget kunt u terecht bij de regiegroep. Hierover vindt u meer informatie op de website: voorstactief.nl/akkoord. Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met Tom Spijker, beweegcoördinator Voorst Actief, via 06-48031070. Per mail is de regiegroep bereikbaar via sportakkoord@voorstactief.nl.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via