Opening 2 watertappunten

Woensdagmiddag 17 mei is het openbare kraanwatertappunt bij het Theekoepeltje in Wilp-Achterhoek officieel in gebruik genomen door wethouder Hans van der Sleen. Aansluitend werd in Klarenbeek het watertappunt bij het Hertenkamp (aan de Molenweg) in gebruik genomen.

Roy Zweverink uit Klarenbeek en Wim Timmer uit Wilp-Achterhoek hebben eerder meegedaan aan een selfie-actie van drinkwaterbedrijf Vitens. Zij hebben beiden een watertappunt voor de gemeente Voorst gewonnen. Beide tappunten zijn in overleg met de gemeente in de dorpen van de twee winnaars geplaatst.

Voorbijgangers kunnen nu in Klarenbeek en Wilp-Achterhoek onbeperkt kraanwater tappen. Kraanwater wordt gewonnen uit lokale bronnen en is duurzaam, lekker en gezond! Water bevat 0 calorieën en komt onverpakt uit de kraan.

 

JOGG Voorst

De gemeente Voorst is sinds 2014 een JOGG-gemeente. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. De lokale JOGG-aanpak richt zich op kinderen en jongeren, hun ouders en hun omgeving, met als doel: de stijging van overgewicht en obesitas onder de jeugd omzetten in een daling.
JOGG Voorst