Cool 2B Fit op bezoek bij hockeyclub VHC Twello

 

Donderdag 5 november volgden de 10 kinderen van Cool 2B Fit Voorst een gratis hockeyclinic bij VHC Twello.
Onder leiding van Geesje (MA2) werd een training gegeven. Sommige deelnemers kenden hockey al en voor anderen was het helemaal nieuw. De kinderen hebben geoefend met de bal overspelen, dribbelen en schieten. Zij kregen van Geesje uitleg over de regels en hebben een wedstrijd gespeeld. Het was erg leuk en iedereen was enthousiast over het hockeyen! Bij het leefstijlprogramma Cool 2B Fit worden de kinderen gestimuleerd om verschillende sporten uit te proberen. Via deze weg willen wij VHC Twello bedanken voor de leuke clinic en goede samenwerking.

Wat is Cool 2B Fit?
Cool 2B Fit is een multidisciplinair interventieprogramma voor kinderen van 9-13 jaar met overgewicht of obesitas. Cool 2B Fit probeert zoveel mogelijk kinderen te begeleiden naar een gezondere leefstijl, waarbij drie pijlers centraal staan: bewegen, voeding en gedrag (kwaliteit van leven). De uitvoering van het programma gebeurt in samenwerking met de ouders of verzorgers.

Kennis laten maken met uw sport?
Wilt u als sportaanbieder onze 10 toppers ook een keer een clinic geven en dus kennis laten maken met uw sport- en vereniging? Neem dan contact op met Erica Nap via e.nap@voorst.nl

JOGG Voorst