Bredenoord trakteert 80 kinderen op sportlidmaatschap

Bredenoord trakteert kinderen op sportlidmaatschap naar aanleiding van 80 jarig bestaan

Jeugdfonds Ambassadeur Stefan Groothuis heeft uit handen van directeur Jaap Fluit van Bredenoord een cheque ontvangen van €20.000. De feestelijke uitreiking vond plaats tijdens de vriendjes en vriendinnetjes middag van Team Voorst Actief bij sportclub Teuge.

Bredenoord
Bredenoord is een onafhankelijk familiebedrijf dat energiesystemen ontwikkelt, levert, onderhoudt en exploiteert, en zo haar klanten voorziet van energiezekerheid. In 2017 bestond Bredenoord 80 jaar en wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan in de regio waar het 80 jaar geleden allemaal begon!

Jaap Fluit, algemeen directeur “Elke dag zijn we non-stop bezig met het leveren van energie, en dit al 80 jaar. En die energie geven we graag door. Het Jeugdfonds is voor jonge kids en gezinnen van grote waarde. Het is zo mooi om te zien wat voor een positief effect sporten heeft op kids en op hun ontwikkeling. En dat gunnen we ieder kind natuurlijk. Met dit bedrag kunnen we 80 kids een jaar lang laten sporten en daar krijgen wij nou energie van.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)