Oranje speelster Fleur Savelkoel gaat ‘Back to School’ op de Hietweide

In aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen, in september en oktober dit jaar, bezoeken meerdere Oranje speelsters een basisschool in het kader van het project ‘Back to School’. De volleybalsters vertellen over hun ervaringen als topsporter en geven een volleybalclinic. Op woensdag 13 april a.s. komt passer/loper Fleur Savelkoel naar OBS de Hietweide om in de groepen 6 t/m 8 een presentatie en een clinic te verzorgen.

Play Volleybal campagne

Back to School is onderdeel van de promotiecampagne Play Volleybal. Met deze campagne wil de Nevobo volleybal promoten en nieuwe leden aantrekken. Vanuit de bond wordt de Play Volleybal campagne landelijk gevoerd. Daarnaast worden volleybalclubs betrokken om Play Volleybal lokaal en regionaal optimaal zichtbaar te maken. Hier lees je meer over de Play Volleybal campagne.

FIVB WK Volleybal Vrouwen
Het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september t/m 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. Het is de eerste keer dat Nederland een wereldkampioenschap volleybal toegewezen krijgt. Aan het WK doen 24 landen mee, die in totaal 103 wedstrijden spelen. Er worden zo’n 200.000 toeschouwers verwacht. Gelderland is gastprovincie voor alle 24 deelnemende landen. Naast hoofdlocatie Arnhem (GelreDome), worden er ook wedstrijden gespeeld in Rotterdam (Ahoy) en Apeldoorn (Omnisport). De organisatie is in handen van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) en TIG Sports. Kijk voor meer informatie en tickets voor het WK op volleybal.nl/wkvolleybal.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)