Gezocht: Ballenkinderen WK Volleybal Vrouwen.

Dit is dé kans om het WK Volleybal Vrouwen van heel dichtbij mee te maken! Sterker nog: jij kunt, net als de topspelers van jullie gastland, zélf op het veld staan tijdens het WK. Een ervaring om nooit te vergeten!  Voor de wedstrijden van jullie gastland in de periode 23 september – 2 oktober is de Nevobo op zoek naar ballenkinderen.

Ballenkinderen
Voor alle wedstrijden op het WK hebben zijn er per wedstrijd 8 ballenkinderen nodig. Ballenkinderen helpen met het aangooien van de ballen tijdens de wedstrijd naar de speelsters en quickmoppen het veld wanneer een speelster bijvoorbeeld op de grond is gedoken bij een actie. Er zijn iedere dag meerdere wedstrijden waarbij de kinderen minimaal twee wedstrijden op een dag helpen. Dus dat kan bij je eigen gastland zijn, maar ook één van de andere deelnemende landen. Ballenkinderen zijn bij voorkeur tussen de 13 en 16 jaar oud. Affiniteit met volleybal is een pré.

Programma WK Volleybal
De gemeente Voorst is official team host voor team Canada. In eerste instantie word je ingedeeld bij de wedstrijden van team Canada. Team Canada speelt op:

  • zondag 25 september om 20:00 uur tegen Servië
  • maandag 26 september om 21:00 uur tegen de Verenigde Staten.

Beide wedstrijden worden gespeeld in het Gelredome in Arnhem.

Goed om alvast te weten

  • De ballenkinderen moeten 2 uur vóór aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn.
  • Per ballenkind is er 1 vrijkaart voor een ouder beschikbaar voor de wedstrijd waarop hun kind wordt ingezet.
  • Ter voorbereiding organiseert de Nevobo een instructiemiddag  voor alle ballenkinderen. Wanneer deze instructiemiddag plaats vindt is nog niet bekend.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar onze beweegcoördinator Tom Spijker via tom@voorstactief.nl. Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 juli 2022. 

Voor vragen kan je contact opnemen met Tom Spijker via 06-48031070 of tom@voorstactief.nl.

Voorst Actief
Volg ons