Volleybalinternational Marrit Jasper op bezoek bij SV Voorwaarts Twello.  

In aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen, bezoeken meerdere speelsters van team NL een Gelderse gemeente. Op vrijdag 9 september 2022 kwam passer/loper Marrit Jasper naar Voorwaarts om een clinic te verzorgen aan alle jongens en meisjes van de C-teams en een aantal CMV teams. Marrit Jasper is speelster van het Franse Neptunes de Nantes, dat uitkomt op het hoogste niveau in Frankrijk en het Nederlands Damesteam. 

De trainer van Voorwaarts had een clinic voorbereid. De kinderen gingen in groepjes aan de slag, waarbij Marrit bij één passoefening stond. Tijdens de oefening gaf Marrit iedereen een tip, hoe ze nog beter konden passen. Na de passoefening werden op halve velden wedstrijdjes gespeeld. De kinderen werden verdeeld in teams van drie spelers. Elk team speelde één wedstrijdje tegen Marrit.  
‘Het was best lastig om een punt tegen Marrit te scoren’, vertelt één van de kinderen.  ‘Maar het is ons gelukt om een punt bij Marrit te maken.’ 

Na afloop van de clinic werd er een groepsfoto gemaakt en gingen de teams individueel met Marrit op de foto. Uiteraard was er een mogelijkheid om een handtekening en een selfie te scoren. De clinic was succes!

FIVB WK Volleybal Vrouwen
Het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september t/m 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. De gemeente Voorst is één van de 30 Gelderse gemeenten, die aangewezen is als official team host voor het WK Volleybal. De deelnemers uit 24 landen worden in 30 Gelderse gemeenten ondergebracht. Voor de gemeente Voorst is dat team Canada. Om het WK volleybal onder de aandacht te brengen bij de lokale bevolking, worden er de komende tijd allerlei (side) events georganiseerd. Kijk voor meer informatie over de (side) events op www.voorstactief.nl

 

Voorst Actief
Volg ons