De zomer staat voor de deur bij Zwembad de Schaeck

De eerste echte zonnestralen van 2017 zijn al geweest en de zomer staat voor de deur. Dat betekent dat er achter de schermen bij Zwembad de Schaeck hard wordt gewerkt om alles voor elkaar te maken voor aankomende zomer. Mede door de inzet van de vrijwilligers van het zwembad is er een kabelbaan op de zonneweide geplaatst en is de rest van de speeltoestellen op de zonneweide weer nagekeken en geschilderd. Ook het buitenbad is helemaal nagekeken, de glijbaan heeft weer nieuwe kitranden en sommige tegels op de bodem zijn vervangen. Het water zit er inmiddels weer in, dus ook het buitenbad is weer helemaal klaar voor de komende zomer. Natuurlijk hoort bij het buitenbad ook de jaarlijkse verkoop van de zomerabonnementen. Met het zomerabonnement kun je in het buitenbad zwemmen, maar ook in het binnenbad. Tot 1 mei hanteert het zwembad een voordeliger tarief, dus zorg dat je op tijd het zomerabonnement aanvraagt. Met het zomerabonnement kun je zwemmen van 18 april tot en met 3 september. Wanneer je voor 1 mei je zomerabonnement aanvraagt kun je ook al in de meivakantie gebruik maken van het abonnement. In die vakantie zal er weer een leuk opblaaskussen in het water liggen. Met het abonnement kun je ook naar het discozwemmen van 28 april. Discozwemmen in de meivakantie is altijd extra bijzonder, want dan is het evenement toegankelijk voor iedereen. Bij alle andere edities van het discozwemmen is dit alleen voor de jeugd van 9 t/m 15 jaar. Met je zomerabonnement doe je ook voordelig mee met de Zwem-7-Daagse. Dit evenement zal dit jaar plaatsvinden 19 t/m 25 juni. Ook dit jaar heb je 7 dagen de tijd om je welverdiende medaille te halen. Achter de schermen wordt al hard gewerkt om een aantrekkelijk programma te maken voor alle deelnemers. Schrijf je de datum vast in je agenda?

Deze zomer wordt er op de ochtendblokken en tussen de middag weer gewerkt met vrijwillige toezichthouders. Doordat deze toezichthouders al bij een buitentemperatuur van 20 graden aan het buitenbad staan, kan er ook dit jaar hopelijk weer veel gezwommen kan worden in het buitenbad. Vanaf 7 uur ‘s ochtends staan namelijk onze ‘vroege vogels’ al te trappelen om het buitenbad in te gaan en te genieten van het zwemmen in het buitenbad.

Aan het eind van de zomer staat er nog een speciaal evenement op de agenda: Zwembad de Schaeck bestaat dan 25 jaar! In de week van 11 september worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong & oud. Voor oud-werknemers wordt er bijvoorbeeld een reünie georganiseerd. Opgeven voor deze reünie kan door je adresgegevens te sturen naar reunie@deschaeck.nl.

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van het zwembad? Houdt dan de website www.deschaeck.nl in de gaten of volg het zwembad op Facebook waar zij ook erg actief zijn.

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)