Winactie Nationale Sport Week

Campina Winactie – voor alle sporters en sportclubs van Nederland

De Nationale Sportweek heeft samen met partner Campina een winactie opgezet! Je maakt namelijk kans op een vakantie t.w.v. € 2.500 of een van de geweldige kledingpakketten. En daar hoef je maar weinig voor te doen! Je hoeft namelijk alleen een foto te posten op Facebook, Twitter of Instagram waarin je laat zien hoe veel plezier sport geeft o.v.v. #nsw16 en #beactive! Dus heb je een ontroerende, spectaculaire, hilarische of gekke foto; deel het met de Nationale Sportweek en maak kans op een van die superprijzen! Hoe vier jij de sport?

Actieperiode

Vanaf 22 augustus tot 25 september zijn de melk- en yoghurtpakken van Campina voorzien van de ‘Hoe vier jij de sport?’ Winactie en zullen duizenden melk- en yoghurtliefhebbers deze onder ogen krijgen. Doe dus extra je best om je sportmoment op een bijzondere manier vast te leggen, want er kan maar één de winnaar zijn van de vakantiewaardecheque t.w.v. € 2.500. Maar, geef de moed niet meteen op, want we geven ook nog eens 14 Nationale Sportweek kledingpakketten weg.

Actievoorwaarden

Lees voordat je meedoet aan de winactie goed de actievoorwaarden. Hierin staat o.a. nogmaals precies vermeld hoe en hoe vaak je mee kunt doen en wat de prijzen inhouden.

Campina en de Nationale Sportweek

Campina is partner van NOC*NSF. In deze samenwerking tussen NOC*NSF en Campina komen beweging en goede voeding samen. Want, bij beweging hoort gezonde voeding en zuivel levert essentiële voedingsstoffen zoals calcium, vitaminen B2 en B12 en proteïne. Daarom is Campina official supplier van NOC*NSF en inspireren ze gezamenlijk Nederlanders om gezond te leven en fit te blijven. Bijvoorbeeld middels de Nationale Sportweek.

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)