Wekelijks actief in de Beweegtuin Duistervoorde

Bewegen voor ouderen is belangrijk, zo blijf je fit en zelfstandig. Daarom biedt de buurtsportcoach van SV Voorwaarts i.s.m. Mens en Welzijn Voorst een beweegprogramma van 8 weken aan op de Yalp toestellen in de nieuwe beweegtuin van Trimenzo locatie Martinushof.

Ouderen in beweging
Regelmatig en met plezier bewegen in de buitenruimte op daartoe speciaal ontwikkelde toestellen. Door oefeningen te doen verbetert de balans, coördinatie en kracht en voelen ouderen zich zelfverzekerder in hun algemeen dagelijks handelen. Het verhoogt de kwaliteit van leven aanzienlijk. Minstens zo belangrijk is de sociale impuls. Het bewegen in groepsverband heeft een sterk sociaal karakter en helpt elkaar over drempels heen te stappen.

Gratis beweegprogramma
Vanaf 9 mei wordt er iedere dinsdagochtend van 11.00 tot 11.45 uur bij Trimenzo (locatie Martinushof, Sint Maartenserf 85) onder deskundige begeleiding van de buurtsportcoach een beweegprogramma uitgevoerd. Iedereen is welkom, neem uw buurman of buurvrouw mee, kom samen met de mantelzorger. Want beweging is belangrijk… juist voor ouderen, maar moet vooral LEUK zijn!

Kennismaking op 2 mei
Op dinsdag 2 mei wordt er bij het Trefpunt Duistervoorde een geweldige ‘MEIMARKT’ georganiseerd. Van 13.00 tot 17.30 uur bent u van harte welkom. Hier kunt u alvast kennis maken met de toestellen en buurtsportcoaches van SV Voorwaarts en Mens en Welzijn Voorst.
Voor vragen of alvast aanmelden kunt u terecht bij buurtsportcoach Wilco Huisman: 06-15823140 of buurtsportcoach@voorwaartstwello.nl

SV Voorwaarts

Voorwaarts is een omni sportvereniging in Twello en opgericht op 14 mei 1934. Onze vereniging bestaat uit de sportafdelingen Voetbal, Gymnastiek, Volleybal en Handbal en de afdelingen Toneel, Ontspanning en Businessvrienden.
SV Voorwaarts

Latest posts by SV Voorwaarts (see all)