Wederom dartskoppeltoernooi op ‘derde’ kerstdag in Wilp

Vorig jaar is ‘CCW Darts’ in het gat gedoken dat was ontstaan nadat Café Titus (tegenwoordig Bakker) het jaarlijkse koppeldarttoernooi niet meer besloot te organiseren. In 2018 werd er op derde kerstdag dus niet in Twello maar in Wilp gegooid. Het was destijds even schakelen maar binnen afzienbaar tijd werd er een toernooi van formaat neergezet in de sportkantine in Wilp.

 

Deelnemers kwamen vorig jaar uit alle uithoeken van de gemeente en zelfs daarbuiten. Allen waren natuurlijk onder de indruk van onze dartswand en de algehele sfeer in de kantine. Dit enthousiasme heeft ons doen besluiten om een vervolg te geven aan dit mooie evenement.

Dus darters, opgelet! Zoek een koppelpartner en zet 27 december in de agenda. De tweede editie van het ‘CCW ’16 Open Koppeldarttoernooi’ komt er aan!

 

Net als vorig jaar zal de aanvangstijd rond 18:00 uur zijn. Vanaf 17.00 uur is de kantine geopend. We hopen het maximum aantal koppels van 48 (96 spelers) dit jaar te halen. Dat zou een fantastisch mooi toernooi en avond opleveren, voor de dartsliefhebber. Wederom verwachten we voornamelijk koppels uit de stedendriehoek, maar iedereen is welkom.

 

Dus mocht je na alle familieverplichtingen tijdens de kerst zin hebben in compleet iets anders, schrijf je dan met een partner in voor dit mooie toernooi. Vol is vol dus mocht je zeker een plakje willen hebben wacht dan niet langer en meld je aan. Dit kan via het volgende emailadres: Beersma.Jos@gmail.com of stuur een app naar 06-10143395.

 

Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per koppel.

 

Namens de dartsafdeling van SV CCW ’16  wensen wij eenieder alvast hele fijne feestdagen en tot ziens op 27 december!

VA_beheer
Laatste berichten van VA_beheer (alles zien)