Voorst Actief.nl gaat veranderen

Tegenwoordig hebben we met www.kijkindekernen.nl twee interactieve websites in de gemeente Voorst die een gemeenschappelijk doel hebben, namelijk een overzicht bieden van zoveel mogelijk openbare activiteiten. We hebben besloten dat we met www.kijkinderkernen.nl verder willen gaan als ‘online dorpsplein’. Dit betekent dat de website van Voorst Actief met ingang van het nieuwe jaar anders  wordt ingericht.

 

In de praktijk betekent dat:

  • Voorst Actief als (merk)naam blijft bestaan.
  • De website voorstactief.nl zijn ‘agendafunctie’ verliest. Gebruikers wordt aangeraden om de activiteiten op www.kijkindekernen.nl te plaatsen. Deze site is gebruiksvriendelijker en bied meer mogelijkheden.
  • De website voorstactief.nl zijn informatieve doel behoudt, vooral op het gebied van sport en bewegen. Nieuwsberichten omtrent sport en bewegen kunnen nog wel geplaatst worden, al raden we ook aan om nieuws op www.kijkindekernen.nl te plaatsen.
  • De nieuwsberichten op de website voorstactief.nl vanzelfsprekend nog steeds gedeeld worden op social media door de beheerder van deze website.
  • Buurtsportcoach Guus Kroes blijft zorg dragen voor promotie van activiteiten via Facebook, enkel nu via het account van KijkindeKernen (https://www.facebook.com/KijkindeKernen-1823441231000406/). We stellen het op prijs als je mee  wilt helpen om deze Facebookpagina te laten groeien. Dit kan door berichten te delen en door vrienden uit te nodigen om de pagina te ‘liken’.
  • De agenda in het Voorster Nieuws verder gaat onder de noemer van KijkindeKernen. Wekelijks worden hier activiteiten die op de site staan uitgelicht.

 

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met mij op.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via