Voorronde NK Knikkeren tijdens beweeg- en ontmoetingsmiddag

Onze maandelijkse column in het Voorster Nieuws:

De voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren 2017 zijn in het land alweer in volle gang. Op woensdag 14 juni is het de beurt aan de gemeente Voorst tijdens de beweeg- en ontmoetingsmiddag op het Marktplein in Twello, georganiseerd door Team Voorst Actief.

Wethouder sport, Hans van der Sleen, en wethouder onderwijs, Harjo Pinkster openen het kampioenschap door met elkaar de strijd aan te gaan. De voorronde is een uniek breedtesportevenement voor basisschoolleerlingen wat voor de 3e keer in de gemeente Voorst plaatsvindt.

Promoot jouw vereniging!
Naast deze voorronde willen wij gratis activiteiten voor jong en oud aanbieden, met als thema ‘Vitaal Voorst’. Voor de invulling van deze activiteiten zijn wij op zoek naar verenigingen die het leuk zouden vinden zich op het Marktplein van Twello te promoten door middel van het aanbieden van activiteiten voor de bezoekers.

Heb jij interesse om jouw vereniging deze middag te promoten neem dan contact op met Roos Taverne, stagiair Voorst Actief, via r.taverne@voorst.nl. Ook als je vragen hebt over deze middag kun je contact opnemen met Roos.

Plezier en ontmoeten
Sporten en bewegen is gezond en daarnaast is buitenspelen ‘gratis bewegen’. De jeugd uit alle kernen krijgt de mogelijkheid om tijdens de beweeg- en ontmoetingsmiddag deel te nemen aan de voorronde van het NK knikkeren in Twello. Plezier, bewegen, elkaar ontmoeten én kennismaken met sport en bewegen staan centraal tijdens deze middag.

Inschrijven al mogelijk
Het knikkerkampioenschap start om 13.00 uur. Basisschoolleerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 kunnen zich gratis inschrijven voor dit kampioenschap via de website www.voorstactief.nl. Voor de kinderen in de gemeente Voorst is dit een unieke kans om zich te kwalificeren voor de landelijke finale. De beste zestien knikkeraars kwalificeren zich rechtstreeks voor de finaleronde in Dierenpark Amersfoort op zaterdag 1 juli.

Deze column, in het kader van Voorst Actief, krijgt maandelijks een plek in het Voorster Nieuws. Mocht u als aanbieder denken een leuke bijdrage hiervoor te hebben dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen via info@voorstactief.nl. Uiteraard kunt u hier ook terecht met al uw vragen over Voorst Actief, hét digitale platform voor alle initiatieven en activiteiten op het gebied van sport en bewegen, cultuur en kunst en welzijn en recreatie in de gemeente Voorst. Het gebruik van www.voorstactief.nl is gratis, u hoeft slechts een account aan te vragen!

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)