Uitnodiging Vrijwilligers Waarderingsavond

Namens de burgemeester van de gemeente Voorst, dhr. Penninx, nodigt de Vrijwilligers Centrale Voorst alle vrijwilligers in de gemeente Voorst van harte uit voor de ‘Vrijwilligers Waarderingsavond’. Deze avond wordt door de Vrijwilligers Centrale Voorst in samenwerking met de gemeente Voorst georganiseerd, om zo de waardering uit te spreken voor de inzet van al diegenen die zich binnen de Gemeente Voorst belangeloos inzetten voor anderen.

Tijdens deze avond willen wij op een feestelijke manier, onder het genot van een hapje en een drankje, het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Voorst in de schijnwerpers zetten. Zo zal de muzikale omlijsting verzorgd worden door lokale muzikanten en zal er een film gepresenteerd worden over het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Voorst.

Wij hopen dat met uw inzet en aanwezigheid het vrijwilligerswerk nog zichtbaarder wordt en we er samen een feestelijke avond van maken.

Wij nodigen u uit op vrijdag 8 december van 19.00 – 22.00 uur in Dorpshuis Voorst, Schoolstraat 14 te Voorst.

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen aanwezig zullen zijn, verzoeken wij u vriendelijk om vóór 17 november te laten weten of u wel of niet aanwezig bent op deze avond. U kunt dit doorgeven aan de organisatie waar u als vrijwilliger actief bent.

Wij hebben er zin in, u ook?

Met vriendelijke groet, namens burgemeester J. Penninx

Mens en welzijn Voorst
Dorothy den Boer en Simone Beerthuis, coördinatoren Vrijwilligers Centrale Voorst

Mens en Welzijn Voorst
Volg