Twello aan de “Bar”?!

Twello aan de “Bar”!

Ik ben Jasper en ik ben lid van Bar Brothers. Dit is een sterk groeiende beweging van sportieve mensen van jong en oud! De sport die hierbij beoefend wordt is calisthenics. Maar hiervoor zijn een aantal toestellen nodig om de fijne kneepjes van deze uitdagende sport onder de knie te krijgen.

Wie ben ik?
Ik ben dus Jasper, 17 jaar oud en ik ben sinds een jaar gestart met deze sport. Tot nu toe heb ik nog kunnen trainen in een behoorlijk grote speeltuin. Maar natuurlijk is een speeltuin hier niet op gebouwd en zijn de toestellen er ook niet voor bedoeld. Hierdoor word je beperkt in het aantal oefeningen die je kan doen. Ik zou het daarom super tof vinden als er een speciaal park voor wordt aangelegd. Natuurlijk lijkt het mij ook geweldig om nieuwe mensen te leren kennen en te helpen die willen beginnen met deze sport.

Waarom calisthenics? Calisthenics Bars
Calisthenics is een hele mooie sport. Het is goed voor geest en lichaam, maar wat misschien nog wel het mooiste is van de sport, is hoe het mensen bij elkaar brengt en elkaar motiveert. Calisthenics is er voor iedereen. Je begint bij de basics, die je al snel onder de knie krijgt en groeit door naar de meer gecompliceerde oefeningen. In deze sport draait alles om een gezonde leefstijl. Je werkt zonder machines of extra gewichten. Je oefeningen zijn gebaseerd op je eigen lichaamsgewicht. Met oefeningen zoals pull ups, dips, chin ups, leg raises, squats en muscle ups, train jij je lichaam op een natuurlijke manier naar zijn ultieme vorm.

Bar Brothers, all day, every day!
Bar Brothers is dus een sterk groeiende beweging over de hele wereld. Met een leuke community, motiveren wij elkaar en kunnen we elkaar helpen met problemen. Ook Nederland wordt vertegenwoordigd in deze beweging. Door Dennis Xhofleer uit Nijmegen. Hoe ongelooflijk vet zou het zijn als wij hier in Voorst een eigen groep van Bar Brothers oprichten? Natuurlijk heb ik al wat volgers gekregen maar er is altijd ruimte voor meer! Iedereen is welkom! Alleen hiervoor is wel een park nodig. Dus heb jij altijd al willen trainen maar waren gewichten gewoon niks voor jou? Of zoek jij nog een leuke sport? Calisthenics is het antwoord. Helemaal gratis en alle Bar Brothers zijn er natuurlijk altijd voor jou om je te helpen!

Bar Brothers salute,

Jasper Heil

Ambassadeur Sport & Bewegen
Laatste berichten van Ambassadeur Sport & Bewegen (alles zien)