Tweede editie Sociaal Café gemeente Voorst

Op 27 oktober 2015 werd het 1e Sociaal Café  in de gemeente Voorst georganiseerd met het doel om ‘het waarom’ van samenwerken in het sociale domein te verkennen. Deze succesvolle avond krijgt op 26 mei 2016 haar vervolg. De organisatie is in handen van de gemeente Voorst in samenwerking met Curves Twello en Bibliotheek Brummen/Voorst.

Het 1e Sociaal Café stond in het teken van voorbeelden van actuele succesvolle vormen van samenwerking binnen het sociaal domein. De heren  Jan Terlouw, Stefan Groothuis en Wilco van Rooijen gaven via een filmpje hun visie op ‘het belang’ van samenwerken. In een interactief gedeelte kwam naar voren dat de beschikbaarheid van vrijwilligers en het hebben van kennis in combinatie met de vaardigheid om kennis te delen stuwende krachten zullen zijn in de wijze waarop het sociaal domein zich in de gemeente Voorst zal ontwikkelen.

foto sociaalcafe 1e editie

2e Sociaal Café
Tijdens de 2e editie wordt er, na een korte terugblik op de eerste avond, ingezoomd op “vrijwilligers”. Een aantal organisaties presenteren zich waarbij het thema “vrijwilligers” centraal staat. Vervolgens kunnen de deelnemers door middel van een kennismakingsronde hun ervaringen op het gebied van vrijwilligerswerk met elkaar delen. De avond wordt afgesloten met een hapje en drankje waar er volop gelegenheid is tot netwerken.

Het Sociaal Café vindt plaats op donderdag 26 mei van  20.00 tot 22.00 uur in Bibliotheek Brummen/Voorst in Twello.

U bent van harte welkom en wij hopen u die avond te mogen begroeten. Houd het Voorster Nieuws en www.voorstactief.nl in de gaten. Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilco Huisman, projectmedewerker Sociaal Domein gemeente Voorst, sociaalcafe@voorst.nl of 0615823140.

Eventbrite - 2e Sociaal Café gemeente Voorst

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)