‘Talententen Proeverijen’ in de gemeente Voorst

De Vrijwilligers Centrale Voorst organiseert een aantal ‘Talenten Proeverijen’. Het doel van deze proeverijen is om inwoners van de gemeente Voorst te stimuleren hun talenten in te zetten en te delen. Talenten delen met anderen geeft voldoening en versterkt het sociale netwerk. De Talenten Proeverij stimuleert inwoners met talenten én organisaties en verenigingen met elkaar samen te werken en op deze manier een belangrijke bijdrage te leveren aan de gemeenschap.

We gaan dit eerst doen in Voorst, Twello en Terwolde en willen dit in het najaar in de andere woonplaatsen in de gemeente Voorst organiseren.

Wanneer:

  • Maandag 29 mei van 19.00 – 21.00 uur in het Dorpshuis in Terwolde
  • Woensdag 31 mei van 19.00 – 21.00 uur in het Dorpshuis in Voorst
  • Woensdag 7 juni van 19.00 – 21.00 uur in De Kruidentuin in Twello

Voor wie:

  • Alle organisaties en verenigingen die met vrijwilligers werken of willen gaan werken
  • Alle inwoners van de gemeente Voorst die hun talenten kunnen en willen inzetten in deze organisaties en verenigingen

Wij willen op deze Talenten Proeverijen de talenten door middel van speeddates met organisaties en verenigingen laten kennismaken in de hoop dat er mooie matches en samenwerkingsverbanden ontstaan. Het accent ligt op de talenten van mensen en de behoeften aan talenten bij organisaties en vrijwilligers. Iedereen heeft talenten en deze mogen gezien worden!

Graag willen wij organisaties, verenigingen én talenten oproepen zich aan te melden voor deze avonden. Dit kan via info@mensenwelzijn.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met Simone Beerthuis, Coördinator Vrijwilligers Centrale Voorst of Lianne Zeisseink Staf-/Beleidsmedewerker, Tel. 0571-279090.

Wij hopen op een goede opkomst zodat de Talenten Proeverij een groot succes wordt.

Volg

Mens en Welzijn Voorst

Mens en Welzijn Voorst is een brede welzijnsorganisatie voor alle inwoners van de gemeente Voorst. Wij zetten ons in voor mensen die hun toekomst (opnieuw) aan het opbouwen zijn en ook zijn er veel diensten speciaal voor senioren. Mens en Welzijn Voorst vormt daarbij de verbinding tussen burger en overheid, burger en organisaties, burgers onderling. Het gaat tenslotte om de behoefte van u als burger.
Mens en Welzijn Voorst
Volg