Allerzielen viering in Wilp

“Even stil staan bij het gemis.” 

Een viering, waarin wij samen met u willen stilstaan bij hen, die wij zo missen. Dit willen wij doen door u een sfeervol programma aan te bieden met gesproken woord en hierbij passende live muziek en zang. Een gebaar van troost, samen zijn en herdenken in een sfeervolle ambiance met ook veel lichtpuntjes. Deze activiteit is aan geen enkele religie verbonden. Voor de Dorpskerk in Wilp is gekozen vanwege de passende sfeer, entourage en de akoestiek.

Deze viering van Allerzielen zal plaats vinden op 4 november aanstaande. U wordt ontvangen door medewerkers van uitvaartzorg Hemmes. De entree is gratis. Wel is er na afloop gelegenheid tot het doneren van een vrije gift, welke ten goede zal komen aan de stichting ALS Nederland. Het goede doel waarvoor Wilp Staat Op dit jaar activiteiten organiseert. Ook is er na afloop gelegenheid om van gedachten te wisselen en na te praten.

Gezien het aantal zitplaatsen is het van belang dat belangstellenden zich op geven op het volgende e-mailadres: allerzielenwilp@gmail.com. Dit om teleurstelling aan de deur te voorkomen. U ontvangt na uw aanmelding een ontvangstbevestiging. Neem deze uitgeprint mee als entreebewijs.

Op dit e-mailadres kunt u ook één naam of meerdere namen doorgeven van mensen, die u zijn ontvallen en waarvan u wilt dat tijdens de viering die naam of namen in de kerk worden genoemd bij het ontsteken van een kaars.

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met verlies, pijn en rouw. En dit zal voor iedereen op een eigen wijze worden gedragen en beleeft. Men kan die pijn niet bij een ander wegnemen, en voor rouwen staat geen tijd. Maar een reikende hand, een luisterend oor, oprechte aandacht en samen stil staan bij een groot gemis, daarvoor willen wij als deelnemers van de Stichting Wilp Staat Op u deze activiteit aanbieden en u ontmoeten op deze bijzondere avond.

De dorpskerk in Wilp is een prachtige locatie voor ons allereerste 'Allerzielen'.

De dorpskerk in Wilp is een prachtige locatie voor ons allereerste ‘Allerzielen’.

Dit evenement wordt u door deelnemende partijen en sponsoren belangeloos aangeboden.

De Dorpskerk is open vanaf 19.30 uur.

Het programma begint om 20.00 uur.

Parkeren: Rondom de kerk is er voldoende parkeergelegenheid.

Wilp Staat Op
Volg ons
Laatste berichten van Wilp Staat Op (alles zien)