Start computerinloop dorpshuis Wilp

Belangenvereniging Wilp e.o. start i.s.m. Mens en Welzijn Voorst op donderdag 25 augustus met de Computer inloop in Wilp. Iedere donderdagochtend kunt u met al uw vragen binnenlopen!

Vragen waar u aan kunt denken zijn:

Computer/laptop: Hoe kan ik een bijlage openen vanuit mijn mail? Is mijn laptop goed beschermd tegen virussen? Hoe komt het dat mijn laptop zo langzaam is?

Tablet: Hoe installeer ik een app? Wat kan ik allemaal met mijn tablet? Op welke manier kan ik met mijn tablet op internet? Hoe open ik nieuwe internetpagina’s en hoe sluit ik ze af?

Mobiele telefoon:
Hoe zet ik mijn foto’s over op mijn computer?  Hoe verstuur ik een sms bericht? Wat is een app? Hoe werkt het menu? Hoe stel ik een WiFi verbinding in?

Waar:           Dorpshuis De Pompe, Dorpsstraat 41 in Wilp

Tijd:               Van 10.30 tot 12.00 uur

Meer informatie?
Neemt u dan contact op met Gé Lenselink, 06-36487643 of stuur een e-mail naar g.lenselink7@upcmail.nl.

Volg

Mens en Welzijn Voorst

Mens en Welzijn Voorst is een brede welzijnsorganisatie voor alle inwoners van de gemeente Voorst. Wij zetten ons in voor mensen die hun toekomst (opnieuw) aan het opbouwen zijn en ook zijn er veel diensten speciaal voor senioren. Mens en Welzijn Voorst vormt daarbij de verbinding tussen burger en overheid, burger en organisaties, burgers onderling. Het gaat tenslotte om de behoefte van u als burger.
Mens en Welzijn Voorst
Volg