Stagiaires CIOS Arnhem

CIOS (stream BOS) studenten Lisanne Wals, Jorrik Albers en Rik Traanman zijn 5 september 2018 gestart met hun stage bij de Gemeente Voorst. Zij stellen zich graag even voor.

Ik ben Jorrik Albers, 20 jaar oud en woon in Deventer. Mijn hobby is korfballen en daar ben ik ook fanatiek in. Ik speel in Devinco 1 en ik train/coach Devinco C1. Onlangs heb ik ook het zwemonderwijs diploma behaald bij de Schaeck. Ik zit in mijn laatste jaar van het CIOS in Arnhem. In mijn 3e jaar heb ik ook stage gelopen bij de gemeente Voorst, sport en bewegen.

Ik ben Lisanne Wals, ik ben 19 jaar oud en woon in Apeldoorn. Naast mijn opleiding werk ik in het zwembad in Apeldoorn en geef ik 3 keer per week turntraining bij KDO Apeldoorn. Ik ben 3e jaars student van het CIOS in Arnhem.

Ik ben Rik Traanman, ik ben 19 jaar oud en woon in Deventer. Mijn hobby is voetballen. Afgelopen jaar heb ik mijn jeugdvoetbal trainersdiploma gehaald en dit seizoen ga ik beginnen aan de TC-3. Dit is nu mijn 3e jaar op het CIOS in Arnhem.

Wij lopen voor onze Kerntaak 4 en 5 stage bij de Gemeente Voorst (Sport en bewegen). De stage voor kerntaak 4 houdt in dat we Team Voorst Actief ondersteunen en contact gaan leggen met basisscholen, BSO en sportverenigingen in alle dorpen om daar diverse sport- en beweeg activiteiten (mede) te organiseren. Een voorbeeld van een activiteit kan zijn om na school een basketbaltoernooi te organiseren of een sportclinic voor een basisschool bij een sportvereniging tijdens schooltijd. Wij ondersteunen ook bij reguliere activiteiten zoals de Nationale Sport Week, MTB dag Bussloo en de jaarlijkse beweeg- en ontmoetingsmiddag in Twello.
Voor Kerntaak 5 gaan wij lesgeven op een basisschool en daarbij de opdrachten uitvoeren die wij van school meekrijgen, zoals Pietengym, Koningsspelen en Circusgym.

Van onze docent hadden wij het email adres van de beleidsadviseur sport, Ingrid de Croon, gekregen. Daarbij hebben we geen moment getwijfeld en hebben wij haar een mail gestuurd met een verzoek voor een stageplek. Al heel snel kregen we een reactie terug en werd alles in gang gezet en hadden we de eerste afspraak al staan en was de stage geregeld.

Als er vragen zijn of  als jullie gebruik willen maken van onze inzet neem dan gerust contact met ons op.

Lisanne Wals l.wals@voorst.nl

Jorrik Albers j.albers@voorst.nl

Rik Traanman r.traanman@voorst.nl

Ingrid de Croon
Volg
Laatste berichten van Ingrid de Croon (alles zien)