St.Martinus Bussloo, Wees Welkom middag op vrijdag 13 november a.s.

Oh, kom er eens kijken! – Over speelgoed en goed spelen

Binnenkort komt ‘de man met de baard’ weer naar ons land. Nog steeds een mooi en fijn feest. En er is dan geen ontkomen aan: Speelgoed! In folders, op TV en in de schappen van elke zichzelf respecterende winkel worden ouders en vooral kinderen telkens weer verleid tot kopen, kopen en nog meer kopen.

Prettig voor de economie en vaak ook leuk voor het kind, maar regelmatig belanden al die goedbedoelde cadeautjes binnen enkele dagen toch alweer kapot in de prullenbak of onaangeroerd in een stoffig hoekje. Dat is jammer, zowel voor de gulle gever, het kind als het milieu. En het is ook onnodig, want met een beetje meer aandacht voor wat je koopt heeft het kind er meer plezier van én steekt het er ook nog wat van op.

Vanuit die gedachte zal onze directrice Ellen de Haan op onze ‘Wees Welkom Middag’ op vrijdag 13 november a.s. vertellen over speelgoed en goed spelen. Daarbij wordt niet alleen stilgestaan bij de vraag wat (goed) spelen is en waarom het belangrijk is, maar bekijken we ook wat goed speelgoed is en waarom. De timing is natuurlijk prima, want na deze presentatie is er nog tijd genoeg om de daad bij het woord te voegen en ‘de man met de baard’ cadeautjes te laten geven waar wél lang, leuk en goed mee wordt gespeeld!

We nodigen je van harte uit om deze presentatie bij te wonen. Na de presentatie is er ook gelegenheid om de klassen te bezoeken en de leerkrachten te ontmoeten. Om een beetje te kunnen inschatten op hoeveel mensen we ongeveer moeten rekenen zouden we je wel willen vragen om je van tevoren even aan te melden via: b.vink@skbg.nl

Locatie  : Deventerweg 18, 7383 AB Bussloo (parkeren op het kerkplein van Bussloo)

Tijd         : 13.00 uur – 15.00 uur (presentatie begint om ongeveer 13.30 uur en duurt ruim een uur)

Hopelijk tot ziens op vrijdag 13 november a.s. in Bussloo!

Kijk ook eens op www.martinusbussloo.skbg.nl of op onze Facebook-pagina!

st.martinuslogo

 

 

 

 

 

 

Like

Posterenks Belang

De dorpscontactpersoon wil de (samen) leefbaarheid in de kernen Posterenk en Bussloo versterken. Ze doet dit door kleine en grote activiteiten te organiseren, samen met de werkgroepen en inwoners, op het gebied van Bewegen, Welzijn en Veiligheid.
Posterenks Belang
Like

Latest posts by Posterenks Belang (see all)